VÖRÖSMARTY MIHÁLY MŰVELŐDÉSI KÖZPONT BONYHÁD

MENÜ

   

 

XVII. Tarka Fotópályázat

Beérkezési határidő: 2019. július 14.

 

Pályázati feltételek:

 

 1. A pályázat nyitott, azon foglalkozástól, lakóhelytől és életkortól függetlenül bárki részt vehet.
 2. A pályázat témája: a szarvasmarha és annak tenyésztése. Tehát nem kizárólag a magyartarkák örökíthetők meg, hanem a szarvasmarhák valamennyi fajtája, bármilyen környezetben és bármilyen módon!
 3. A pályázatra csak olyan felvételeket nevezzenek a szerzők, amelyek a korábbi Tarka fotópályázatokon még nem szerepeltek.
 4. Egy pályázó maximum 10 db fekete-fehér vagy színes, digitális vagy digitalizált képet küldhet be emailben. A beküldött alkotások mérete 3543x2362 pixel és 300 dpi legyen, nyomtatási méret 20x30 cm, JPG. Más formátum esetén a hosszabbik oldal egyezzen meg az előírtakkal. A zsűri által kiállításra javasolt képeket a szervezők nagyíttatják le. A képek WeTransfer fotóküldő rendszerrel, vagy GoogleDrive-on keresztül is küldhetők. A fotók beérkezéséről visszajelzést küldünk.
 5. A pályaművek file neve a következő adatokat tartalmazza ékezetes betűkkel írva: a pályázó családi neve, keresztneve, a kép sorszáma, a kép címe. Pl.: Molnár_József_01_Tarkamarha
 6. A pályázóknak nevezési lapot kell kitölteni. A nevezési lapon szereplő információk egyezzenek a file névben olvasható felirattal. A nevezési lap a kiírás végén szerepel, illetve letölthető a http://muvhazbonyhad.ewk.hu oldalról. A nevezési lapot is emailben kérjük beküldeni. A nevezési lap fájlneve a pályázó neve legyen.
 7. Beküldési cím: tarkafesztival@gmail.com
 8. Díjazás: 1-3. helyezett tárgyjutalomban részesül, egy alkotó pedig elnyeri a Magyartarka Tenyésztők Egyesületének különdíját, ill. egyéb különdíjak is átadásra kerülhetnek.
 9. A pályázóknak nevezési díjat kell fizetni, melynek összege: 1.000 Ft/fő, a beküldött képek számától függetlenül. A nevezési díjakat a pályázattal és kiállítással kapcsolatos költségek fedezésére fordítják a szervezők. A nevezési díj átutalható, de csak azon a néven, amely a nevezési lapon is szerepel.
 10. Számlaszámunk: Vörösmarty Mihály Művelődési Központ, OTP 11746036-15415307 (IBAN formátum: HU03117460361541530700000000). A megjegyzés rovatban fel kell tüntetni: Tarka Fotópályázat. Aki nem tudja megoldani a banki átutalást, az adja fel a nevezési díjat postai rózsaszín csekken úgy, hogy azon a művelődési központ neve szerepeljen és cím helyett a számlaszáma.
 11. A kiállításon szereplő művek a tárlat népszerűsítésével kapcsolatos publikációkban szerzői jogdíj fizetése nélkül jelennek meg – a szerző nevének feltüntetésével. A Magyartarka Tenyésztők Egyesülete a kiválasztott képek közlési jogát esetleg megvásárolja szakmai lapjában való felhasználásra, a szerzőkkel való egyeztetés után. A díjnyertes fotók a kiállítás megnyitását követően megtekinthetők lesznek a http://muvhazbonyhad.ewk.hu Internetes oldalon, ahonnan előzetesen a nevezési lap is letölthető. Majd a kiállítást követően a pályázók hozzáférést kapnak az összes beérkező fotó megtekintéséhez. A szervezők a beérkezett fotókat CD-n archiválják.
 12. További információ: Kirchné Máté Réka, Tel.: 06-30/986-1967, email: tarkafesztival@gmail.com
 13. A zsűri tagjai: Szabó Béla EFIAP fotóművész, Dr. Füller Imre, a Magyartarka Tenyésztők Egyesületének ügyvezető igazgatója, Kirchné Máté Réka, a Bonyhádi Fotóklub alapítója.

Pályázati naptár:

Beérkezési határidő: 2019. július 14.

Zsűrizés: 2019. július 16-19. között

Értesítés a zsűri döntéséről: 2019. július 21-ig

A kiállítás megnyitása és díjkiosztó: 2019. augusztus 10-én

A kiállítás megtekinthető: Bonyhádon, a művelődési központban (Széchenyi tér 2.), augusztus 9-30-ig.

 

 

NEVEZÉSI LAP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asztali nézet